Χριστούγεννα στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα: Μία ξεχωριστή βραδιά στην πόλη μας με αφορμή την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!

0

Με Χριστουγεννιάτικο φως «πλημμύρισε» την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 το πάρκο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Για περισσότερες από τρεις ώρες η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτική παρέα υποδέχθηκε τους μικρούς μας φίλους. Εκατοντάδες παιδιά είδαν από κοντά τον Αϊ Βασίλη πάνω στο έλκηθρό του με τους ταράνδους του, συνάντησαν πανύψηλους ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ με φωτιές, κορίνες και ακροβατικά κόλπα, παρακολούθησαν παράσταση με μάγο και τα μοναδικά του κόλπα, bubbles showς, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία για face painting δίπλα σε ξωτικά και νεράιδες, «ζωντανή φάτνη», και φυσικά την ξεχωριστή παρέα του Μίκυ.

Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν μπαλόνια τα οποία και απελευθερώθηκαν στον ουρανό της πόλης μας κατά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου μας δέντρου!

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση πλαισιώθηκε με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες από την 45μελή χορωδία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με μαέστρο την Μαρία Κάτσαρη.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος λίγο μετά τις 8 το βράδυ άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με τον ουρανό να φωτίζεται με πολύχρωμα βεγγαλικά, δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα στον ουρανό της πόλης μας!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης,  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κανταρέλης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί σύμβουλοι, στελέχη του Δήμου, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων, φορέων κ.ά.

Ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας, σε όλο τον κόσμο, καλά Χριστούγεννα, χαρούμενες γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος!

Διαβάστε αναλυτικά και εδώ

Προηγούμενο άρθροΌλοι Μαζί Μπορέσαμε: Ένα μεγάλο δωμάτιο με παιχνίδια γέμισαν οι προσφορές των Ηρακλειωτών
Επόμενο άρθροΒίντεο με την πρόοδο των Εργασιών Νέο Γηπεδο ΑΕΚ & υΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.