Γυμναστική στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

0

Το τμήμα Αθλητισμού  του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, επαναλειτουργεί  το πρόγραμμα «Γυμναστική  στο Άλσος», στα πλαίσια των προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης.Μετά  την μερική άρση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού – COVID-19 και την επιστροφή στην κανονικότητα με την σταδιακή επανέναρξη του Αθλητισμού, καθημερινά, σε διαφορετικά σημεία του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, με  την καθοδήγηση εξειδικευμένων εκπαιδευτών του Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Τα καθημερινά προγράμματα, περιλαμβάνουν ασκήσεις που ενισχύουν το καρδιοαναπνευστικό και το μυοσκελετικό σύστημα, βελτιώνουν την  ορθοσωμία, αυξάνουν την αντοχή και την ευλυγισία και επομένως προστατεύουν το σώμα από φλεγμονές και τραυματισμούς.

Το πλήρες πρόγραμμα « Γυμναστική στο Άλσος», έχει ως εξής: 

Για πληροφορίες-εγγραφές: Διεύθυνση: Ραιδεστού – 21 Νέα Χαλκηδόνα και Τρωάδος – 2 Νέα Φιλαδέλφεια. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2132026331 – 332 & 210-2585716 & ώρες 9:00-13:00.

Προηγούμενο άρθροΔράσεις των Εθελοντών Π.Π.Ν.Φ στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 10 Νοέμβρη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.