Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Ν.Φ.: 50η δράση “ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ”

Σύμφωνα με Κυβερνητική απόφαση (ΦΕΚ 1872/8.5.21), δίδεται η δυνατότητα επαναλειτουργίας των Υπαίθριων Αγορών, που εξ’αιτίας του covid, είχαν σταματήσει.

Έτσι, την Κυριακή, 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, θα πραγματοποιηθεί η 50η δράση της Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών, στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις 8.00 πμ-14:00μμ.

Με διαφορετική ανάπτυξη των πάγκων (απόσταση 5μ. μεταξύ τους),αλλά με ίδια ποιοτικά προιόντα απ’όλη την Ελλάδα, εποχιακά, παραδοσιακά, βιολογικά αλλά και συμβατικά με μυρωδιές Ανατολής. Κάθε επισκέπτης μπορεί να αποκτήσει τα προιόντα επιλογής του, χωρίς να χρειάζεται να τα παραγγείλει εκ των προτέρων.

Κατά την διάρκεια της δράσης συγκεντρώνονται όλα τα προιόντα τα οποία απλοί πολίτες αλλά και οι παραγωγοί  προσφέρουν, (αντί ενοικίου του χώρου που καταλαμβάνουν), για την ενίσχυση  των ευπαθών ομάδων του Δήμου μας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του φαρμακείου.

Το Δ.Σ. της Α.Δ.Κ., σε συνεργασία με τους παραγωγούς και σύμφωνα με τις Κυβερνητικές αποφάσεις, θα λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης για τη διασφάλιση της υγείας, των επισκεπτών – καταναλωτών, των παραγωγών και των μελών του συλλόγου που είναι υπεύθυνα για την λειτουργία της αγοράς.

Για αυτό: ***Καλούνται όλοι ανεξαίρετα να φορούν μάσκες και αν είναι εφικτό διπλές.

***Γάντια μιας χρήσης για τους παραγωγούς.

***Τήρηση της απόστασης ασφαλείας των 5μ μεταξύ των πάγκων και 1.5μ  μεταξύ των ατόμων που κάθονται ή κινούνται σε όλο το χώρο της δράσης.

***Αντισηπτικό- απολυμαντικό, για την αποφυγή μετάδοσης του επικίνδυνου ιού


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!