“Κάηκε” η Νέα Φιλαδέλφεια για την Κυπελλούχο Ευρώπης ΑΕΚ – (Βίντεος)

0

Στο Πάνθεον της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας περνάει η Κυριακή (30/5), το βράδυ της οποίας η «Ένωση» επικράτησε 24-20 στον δεύτερο τελικό με την Ίσταντς στο «Τ. Καμπούρης» της Χαλκίδας -και με… προίκα και το 30-26 της Παρασκευής (28/5)- σήκωσε το πρώτο ευρωπαϊκό Κύπελλο για το τμήμα της στο χάντμπολ!

Με τον κόσμο της Κυπελλούχου Ελλάδος -η οποία πλέον στοχεύει στο, ιστορικό για τον σύλλογο, τρεμπλ με την κατάκτηση και του πρωταθλήματος- να δίνει βροντερό «παρών» στο κλειστό, ωθώντας τους παίκτες της ομάδας του στην ευρωκούπα. Απίθανη εμφάνιση από τον Μπάουερ, ο οποίος ήταν «Κέρβερος» μπροστά από το τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Μυλωνά με πέντε γκολ και τους Κεδέρη και Δομπρή με τέσσερα να αποτελούν την αιχμή του δόρατος στον τομέα του σκοραρίσματος.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 2-4, 5-7, 8-9, 9-10, 11-11 (Ημίχ.) 12-12, 14-14, 15-16, 16-19, 16-21, 20-24.

Ίσταντς (Καρλέν): Κραφτ, Χάλμπακ 2 , Λ. Σβένσον 3, Χούγκοσον 3, Νίγκρεν 5 , Έρνστ, Χ. Άντερσον, Μπρόμαν, Μπάλσταντ 1 , Πέτερσον, Νταλίν 4 , Λάρσεν, Γένσεν, Τ. Άντερσον 2 , Πάλμαρ, Τ. Σβένσον.

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Αραμπατζής, Χίκερουντ 2, Τζηράς 1, Δομπρής 4, Νικολαϊδης, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς 5, Πέντερσεν 2, Λέμος 2, Παπαδιονυσίου 1, Νούιτς, Αραπακόπουλος 1, Καλόμοιρος 1, Μπουνέτα 1, Κεδέρης 4.

“Κάηκε” η Νέα Φιλαδέλφεια

Υποδοχή ηρώων στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επιφύλασσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια χιλιάδες φίλοι της ομάδας μετά την κατάκτηση του EHF European Cup.

Η αποστολή πήγε στο επίκεντρο των πανηγυρισμών, στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια έγινε ένα με τον κόσμο της κάτω από το Δημαρχείο!

«ΑΕΚ σ’ αγαπώ, πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό», τραγουδούσαν οι φίλοι της «Ένωσης», με τους παίκτες να έχουν ανέβει στην οροφή του πούλμαν και να απολαμβάνουν το… πάρτι που είχε στηθεί.

Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου στο τμήμα χάντμπολ

Στο κλειστό της Χαλκίδας ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Σ. Κοσκολέτο και Θ. Λέκκα

Η πόλη μας γιορτάζει!
Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ κατέκτησε σήμερα και την κορυφή της Ευρώπης!
Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, στο προπονητικό επιτελείο και στην διοίκηση της ομάδας μας!!!

 

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Δωρεάν λογιστικές υπηρεσίες για οικονομικά αδύναμους
Επόμενο άρθροΆλσος Ν.Φ.: Περιβαλλοντική δράση για παιδιά την Κυριακή (06/06)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.