Κλοπή στη Νέα Φιλαδέλφεια, σύλληψη στο Ζεφύρι…

0

Σπείρα που έκλεβε καταλύτες αυτοκινήτων στη Νέα Φιλαδέλφεια εξαρθρώθηκε στο Ζεφύρι!

Συγκεκριμένα, ένας 15χρονος μαζί με έναν 27χρονο, αφαίρεσαν καταλύτες από οχήματα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο πλαίσιο αναζητήσεων των ατόμων που έκαναν τις κλοπές, εντόπισαν το ύποπτο όχημα που επέβαιναν οι δύο συνεργοί και επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο. Στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια το εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή. Στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κομμένοι καταλύτες, πριόνι και κόφτης. Στην συνέχεια οι αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τους δράστες τους οποίους συνέλαβαν στο Ζεφύρι!

Ο 15χρονος και ο 27χρονος οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ζεφυρίου, σχηματίστηκε  δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών….

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Συμμετέχουμε στην 13η Εθελοντική Αιμοδοσία
Επόμενο άρθροΒίντεο: Το Δημοτικό συμβούλιο της 24ης/02/2021…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.