ΝΦ-ΝΧ: Νέες μειώσεις στα Δημοτικά τέλη!

0

Μειωμένα δημοτικά τέλη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα δουν οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας στους λογαριασμούς τού ρεύματός τους για το 2021, βάσει της εισήγησης που θα καταθέσει (ψηφίστηκε από την οικονομική επιτροπή) στο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αρχή του Γιάννη Βούρου.

Το 2019, το τελευταίο έτος της δημαρχίας Άρη Βασιλόπουλου τα δημοτικά τέλη ήταν: 1,33 €/τμ όσον αφορά τις οικίες, στα 4,70 €/τμ

Το 2020, την πρώτη χρονιά της νέας δημοτικής αρχής, έγινε μείωση στους συντελεστές: 1,23 €/τμ όσον αφορά τις οικίες και στα 4,35 €/τμ όσον αφορά τους επαγγελματικούς χώρους.

Για το 2021 η πρόταση για περαιτέρω μείωση είναι η εξής: 1,14 €/τμ για τα σπίτια και στα 4,20 €/τμ όσον αφορά τους επαγγελματικούς χώρους.

Η συνολική μείωση τα δύο τελευταία έτη επί δημαρχίας Γιάννη Βούρου που αφορά τα ανταποδοτικά τέλη που πληρώνει το κάθε νοικοκυριό της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας φτάνει ποσοστιαία στο 15%.

Να σημειώσουμε ότι διατηρήθηκαν οι μειώσεις/απαλλαγές των προηγούμενων ετών για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Για τη νέα μείωση των δημοτικών τελών, ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος δήλωσε:

 

Προηγούμενο άρθροΕφημερίδα Fx-news: Δεκέμβριος 2020
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη 31χρονος για κλοπές μοτοσυκλετών και όχι μόνο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.