Ν.Φ.: Κατασκευάζεται το γήπεδο ποδοσφαίρου 9×9 στα “ΚΑΤΕΕ”

0

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για την δημιουργία γηπέδου-προπονητηρίου ποδοσφαίρου διαστάσεων 9 x 9.

Το γήπεδο κατασκευάζεται στο πίσω μέρος (επί την οδού Πλαστήρα) του σχολικού συγκροτήματος του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου – ΕΠΑΛ (π. ΚΑΤΕΕ).

Το συγκεκριμένο γήπεδο θα καλύψει τις κατεπείγουσες ανάγκες που υπάρχουν τόσο από πλευράς Δήμου για τις δραστηριότητες του μαζικού αθλητισμού όσο και και των ερασιτεχνικών σωματείων της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας.

Τέλος να σημειώσουμε, ότι όταν αποπερατωθεί το νέο 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο, στο συγκεκριμένο χώρο θα κατασκευαστεί -επιτέλους- το Δημοτικό γήπεδο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

Προηγούμενο άρθροΓια “ψέμματα με κοντά ποδάρια” μιλάει ο… Βασιλόπουλος!!!
Επόμενο άρθροΑνεξαρτητοποιήθηκε ο Αλέκος Γούλας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.