Λύκεια Ν.Φ.: Οι λόγοι της κατάληψης των σχολείων… (Ρεπορτάζ)

0

Μετά την είδηση που μεταδώσαμε για “τσουνάμι” καταλήψεων σε σχολεία στη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, η “Fx” προχώρησε στο σχετικό ρεπορτάζ στα Λύκεια της Νέας Φιλαδέλφειας.

1ο ΓΕΛ Ν.Φ.

Το 1ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας είναι και το μοναδικό που δεν έκανε σήμερα κατάληψη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, οι μαθητές του σχολείου κάνουν έως σήμερα το πολύ τρεις ώρες μάθημα… λόγω έλλειψης καθηγητών. Κάποιοι καθηγητές έχουν κάνει την χρήση άδειας COVID-19 (άρθρο 3 του ν. 4682/2020 (ΦΕΚ 76 Α ́).

3ο ΓΕΛ Ν.Φ. “Μίλτος Κουντουράς”

Το 3ο ΓΕΛ “Μίλτος Κουντουράς” είναι σε κατάληψη από το πρωί.

Σε κατάληψη και το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας.

Το 2ο Λύκειο Ν.Φ. είναι σε κατάληψη από το πρωί. Οι μαθητές έχουν μάλιστα αναρτήσει και πανό με συνθήματα…

2ο ΓΕΛ Ν.Φ.
2ο ΓΕΛ Ν.Φ.

Στην πόρτα του σχολείου έχουν αναρτήσει τους λόγους για τους οποίους κάνουν κατάληψη, που όπως αναφέρουν στο κείμενο “…αποφάσισε ένα μεγάλο μέρος των μαθητών…“:

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: “Τσουνάμι” καταλήψεων σε Σχολεία!
Επόμενο άρθρο“Στη Νέα Φιλαδέλφεια εξαφανίστηκε πριν 17 μήνες” – Bρέθηκε νεκρός στην Άνδρο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.