Ιωνικός Ν.Φ.: Κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα Χάντμπολ!

0

Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας το ανακοίνωσε μέσω Facebook:

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο αρχηγός της ομάδας μας Θοδωρής Γκέρτσος βρέθηκε θετικός στον ιό του κορονοϊού μετά από την αντίστοιχη μοριακή εξέταση που υποβλήθηκε . Ο αθλητής μας αισθάνεται πολύ καλά και τα συμπτώματα του είναι ελαφριάς μορφής ενώ φυσικά έχει τεθεί σε κατ’οίκον περιορισμό .
Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας έχουν τεθεί και αυτά σε καραντίνα ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες τόσο του ΕΟΔΥ όσο και των γιατρών της ομάδας .
Αυτές τις δύσκολες στιγμές προέχει η υγεία των αθλητών μας , των οικογενειών τους αλλά και όλων των συνανθρώπων μας. Ευχόμαστε στον Θοδωρή περαστικά και γρήγορη ανάρρωση !!!
Ο Ιωνικός έχει μάθει να παλεύει…και έτσι όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία!!!”

Προηγούμενο άρθροΚΑΠΗ: Οδηγίες για τη συνταγογράφηση φαρμάκων
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: θετικός στον κορωνοϊό υπάλληλος του Δήμου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.