Δήμος ΝΦ-ΝΧ: Πρόσληψη προσωπικού (προκήρυξη)

0

Από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, που εδρεύει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας Δεκελείας 97, Τ.Κ. 143 41, Νέα Φιλαδέλφεια απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας:213-2049065), είτε με ηλεκτρονικό τρόπο στις ακόλουθες διευθύνσεις irdimitriadi@dimosfx.gr, tm_prosopikou@dimosfx.gr.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, ήτοι από 15.06.2020 έως και 17.06.2020.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη

Προηγούμενο άρθροΠανελλαδικές: “Κοιτάξτε την εικόνα και… Αντλείστε την δύναμη!”
Επόμενο άρθροΆλσος Ν.Φ.: Η δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.