ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (22.05): 94 νέα κρούσματα – 624 σύνολο – 15 νεκροί…

0

Με γραπτή (!) ανακοίνωση ο λοιμωξιολόγος και επικεφαλής της επιτροπής του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας, το απόγευμα της Κυριακής (22/03), ανακοίνωσε άλλα 94 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας. Το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορωνοϊό, ανέρχεται πλέον σε 624. Από τους ασθενείς οι 18 είναι διασηλωνημένοι. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων ανέβηκε σε 15

Τα περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα εξακολουθούν να είναι στην Αθήνα. Το 55,7% των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι άνδρες. 124 ασθενείς νοσηλεύονται, εκ των οποίων 34 είναι διασωληνωμένοι. Η πλειονότητα των πολιτών που νοσηλεύονται έχει σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευόμενων είναι τα 64 έτη και των διασωληνωμένων τα 67 έτη. Οι συμπολίτες μας που έχουν καταλήξει από το νέο ιό είναι 15. 14 από αυτούς είχαν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Οι 12 ήταν άντρες και οι 3 γυναίκες. Ο μέσος όρος ηλικίας των συμπολιτών μας που κατέληξαν ήταν τα 77 έτη. Τέλος, 19 συμπολίτες μας έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Κορωνοϊός: Ολοταχώς… για απαγόρευση κυκλοφορίας

Προηγούμενο άρθροΟι δράσεις του Δήμου για τον κορωνοϊό
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Διαβάστε όλο το διάγγελμα του Πρωθυπουργού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.