Συνεργασία ΤΕΛΟΣ Βούρου με Γρετζελιά – Παραιτήσεις ζήτησε ο Δήμαρχος!

0

Σύμφωνα με πληροφορίες της Fx, η συνεργασία της διοικούσας παράταξης “Πολιτών Πολιτεία” του Δημάρχου Γιάννη Βούρου με την παράταξη “Ξανά Μαζί” του Παντελή Γρετζελιά έλαβε… ΤΕΛΟΣ!

Δεν ήταν βέβαια “κεραυνός εν αιθρία”! Το τελευταίο διάστημα στα δημοτικά συμβούλια το ρήγμα ήταν εμφανές ανάμεσα στις δύο παρατάξεις.

Οπότε, λόγω της διαφοροποίησης από την διοίκηση -της οποίας ήταν συνεργαζόμενος- του Παντελή Γρετζελιά σε σειρά κρίσιμων ψηφοφοριών και του κλίματος που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της παράταξης του Δημάρχου Γιάννη Βούρου και του κ. Γρετζελιά, ο Δήμαρχος ζήτησε τις παραιτήσεις από τις θέσεις που έχει ορίσει από την παράταξη “Ξανά Μαζί” και συγκεκριμένα τους:  Χρήστος Γρετζελιάς (αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών), Θάνος Λέκκας (εντεταλμένος σύμβουλος αναπτυξιακής πολιτικής) και τα μέλη που έχει ορίσει ο Δήμαρχος στην κοινωφελή επιχείρηση, Γ. Σεβαστός και η Στ. Αμπατζόγλου.

Προηγούμενο άρθροΦΕΑ: Υπέταξε και τον Κρόνο
Επόμενο άρθροΓεννημένοι 2002-Στρατολογία: Κατάθεση Δελτίου Απογραφής (περιοδεύων)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.