ΦΕΑ: Υπέταξε και τον Κρόνο

0

Μεγαλη νίκη για την ΦΕΑ!

Από το 1ο λεπτό οι παίκτες της ΦΕΑ έκαναν αισθητή την θέληση τους να πάρουν την νίκη. Πολύ καλό 1ο δεκάλεπτο (22-9), με την ΦΕΑ να δημιουργεί συνεχώς ευκαιρίες επιθετικά, αλλά παράλληλα να παίζει μια, εξαιρετική άμυνα, αφοπλίζοντας έτσι την αντίπαλη ομάδα. Η καλή εικόνα συνεχίστηκε σε όλο τον αγώνα, με τον Κρόνο να παίρνει πλέον περισσότερες προσπάθειες και να ευστοχεί, αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα την ΦΕΑ όσο αναφορά την διαφορά του σκορ.

Η παίκτες της ΦΕΑ το πάλεψαν και πήραν την νίκη όπως τους άξιζε, με τελικό αποτέλεσμα 73-59 υπέρ της γηπεδούχου.

Διαιτητές: Πολυχρόνης Κ., Παπαδόπουλος Χ.

Αποτελεσματα περιόδων : 22-9, 12-16, 22-16, 17-18.

ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ (Καρατζάς- Καρακατσάνης): Μπάρδας 11 (1), Τσακίρης 7 (1), Πανταζής, Πουλλιτάς, Στεργιάκης 6, Λίτσιος 25 (4), Καραλευθέρης 10 (1), Πανουσόπουλος 4, Τρικαλλιώτης 10 (1), Αναούνης, Μοίρας.

ΓΣ Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Δεγαϊτας-Κοψιάς): Μαράκης 16, Καράμπελα 5, Ξιούρας 6 (1), Αρμάος 3, Τσάτας, Νάτσος 8, Κοψιάς 7, Πουρνάρας 7, Ρετσίνας 3, Αλεξανδρόπουλος 4, Αλβέρτης, Κοσσαρας.

Προηγούμενο άρθροΑΟΝΦ Ατταλος: Τρίποντο και με τους Λύκους
Επόμενο άρθροΣυνεργασία ΤΕΛΟΣ Βούρου με Γρετζελιά – Παραιτήσεις ζήτησε ο Δήμαρχος!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.