Τετάρτη 4/12: Δημοτικό συμβούλιο Part 3…

0

Η συνέχεια… της συνέχειας της 19ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα 4 Δεκεμβρίου στις 7.00 μ.μ.στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΓΕΛ (Μίλτος Κουντουράς).

Να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη (27/11) η συνεδρίαση διακόπηκε λόγω προχωρημένου της ώρας, συνεχίστηκε την Δευτέρα (02/12) όπου μετά την ψήφιση της πρότασης μείωσης των δημοτικών τελών διακόπηκε από τον Δήμαρχο μετά την έντονη αδιαθεσία της Δημοτικής συμβούλου κυρίας Σοφίας Αλεφραγκή και θα συνεχιστεί σήμερα.


ΝΦ-ΝΧ: Μειωμένα τα Δημοτικά Τέλη το 2020!

Βίντεο: Highlights από την “εκρηκτική” συζήτηση-ψήφιση Μείωσης των Δημοτικών τελών!

Βίντεο: Τα Highlights από το Δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (27.11)


ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση εσωτερικής πολιτικής ασφαλείας, λοιπών πολιτικών προστασίας προσωπικών δεδομένων, εξοπλισμού και δέουσας εργασιακής συμπεριφοράς και ορισμός ομάδας ασφαλείας για τον έλεγχο και την παρακολούθηση των πολιτικών και διαδικασιών που σχετίζονται με την ασφάλεια δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (επανεισαγωγή).

  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την κατάσταση των αθλητικών υποδομών του Δήμου και την ρύθμιση θεμάτων που αφορούν στην χρήση τους από τα Προγράμματα Αθλητισμού του Δήμου και τρίτους φορείς, κατόπιν αιτήματος του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ν.Φ.-Ν.Χ.» κ. Νίκου Σερετάκη.

  3. Έγκριση 9ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2019, βάσει της αριθ. 191/2019 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

  4. Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην γνωμοδοτική Επιτροπή Ελέγχου του άρθρου 3 παρ. 2 του Ν. 2734/1999, αρμόδια για την εγκατάσταση προσώπων εκδιδομένων με αμοιβή.

  5. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων ως μελών της Επιτροπής παράδοσης και παραλαβής ακινήτων υπολοίπου έτους 2019 και έτους 2020.

  6. Έγκριση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης σπουδάστριας ΙΕΚ σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου.

  7. Έγκριση της διαδικασίας ενεργοποίησης του δικαιώματος προαίρεσης της προμήθειας καυσίμων κίνησης οχημάτων και πετρελαίου θέρμανσης του Δήμου έτους 2019 (Α.Μ. 122/2018).

  8. Σύσταση επιτροπής παραλαβής και παρακολούθησης της προμήθειας των μέσων ατομικής προστασίας έτους 2019.

  9. Αποδοχή παραίτησης τακτικού και αναπληρωματικού μέλους Δ.Σ. του Π.Π.Ι.Ε.Δ. και εκλογή νέων μελών, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 227 και 229 του Δ.& Κ. Κώδικα, όπως τροποποιήθηκαν από αυτές του άρθρου 6 του Ν. 4623/19, όπως ισχύει (επανεισαγωγή).

  10. Λήψη νέας τοπικής κανονιστικής απόφασης Δ.Σ. περί  καθορισμού των όρων και των προϋποθέσεων χρήσης κοινοχρήστων χώρων για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων από ιδιοκτήτες παρακείμενων καταστημάτων αφενός και χορήγησης αδείας χρήσης και λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων καθώς και περί της παράτασης ωραρίου λειτουργίας αυτών στα όρια του Δήμου αφετέρου, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Ε.Π.Ζ..

  11. Καθορισμός τελών καθαριότητας λαϊκών αγορών έτους 2020.

  12. Επανακαθορισμός τελών χρήσεως πεζοδρομίων και λοιπών κοινοχρήστων χώρων, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

  13. Επανακαθορισμός συντελεστών τελών διαφήμισης, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

  14. Επανακαθορισμός συντελεστών τελών Καθαριότητας και Φωτισμού ως και Δημοτικού Φόρου έτους 2020, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

  15. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2020.

  16. Έγκριση απευθείας εκμίσθωσης του  χώρου πέριξ της λίμνης του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας και του περιβάλλοντος πεζοδρόμου  με σκοπό να  χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις καλλιτεχνικού και  ψυχαγωγικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα για τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικου Χωριού, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 192 παρ. 1γ του Δ.& Κ.Κώδικα (Ν. 3463/06), όπως αντικαταστάθηκαν από αυτές του άρθρου 196 παρ. 1 του Ν. 4555/18 («Κλεισθένης Ι»).

  17. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ VΙΙΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας».

  18. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ : «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες».

  19. Εκλογή τριών (3) Δημοτικών Συμβούλων  ως αντιπροσώπων του Δήμου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας-Πειραιά (ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.).

  20. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Μειωμένα τα Δημοτικά Τέλη το 2020!
Επόμενο άρθροΣυλλογή ειδών για τους σεισμοπαθείς της Αλβανίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.