Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 - 9:11 πμ

“Στήριξη στον Γιώργο Ιωάννου”

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

Το τμήμα χειροσφαίρισης του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας ανακοινώνει ότι θα διαθέσει όλα τα έσοδα του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στις 20:30, στο σύλλογο «Μικρός Πρίγκιπας» που είναι αρωγός της οικογένειας του Γιώργου Ιωάννου. 

Για τον ίδιο σκοπό, θα τοποθετηθεί κουμπαράς ώστε όποιος θέλει να συνεισφέρει όσα χρήματα επιθυμεί.

Ο μικρός Γιωργάκης Ιωάννου είναι γιος του Λεωνίδα Ιωάννου, προέδρου του ΓΑΣ Καματερού. Ο μικρός Γιωργάκης πρέπει να μεταβεί άμεσα στην Αυστρία για να χειρουργηθεί σε εξιδεικευμένη κλινική ώστε να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξουμε μαζί τον μικρό Γιωργάκη στον πολύ σημαντικό αγώνα που δίνει!

 

Τουρνουά Χάντμπολ Δημοτικών Σχολείων

Την Κυριακή 10/11.2019, και ώρα 14:30, Κλειστό Γυμναστήριο Ιωνικού “Ζαχ. Αλεξάνδρου” θα πραγματοποιηθεί το Τουρνουά Χάντμπολ Δημοτικών Σχολείων. Αιτήσεις συμμετοχής έχουν ήδη μοιραστεί στα σχολεία της Πόλης μας.

Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού του προγράμματος, το τμήμα χάντμπολ του Ιωνικού ΑΣ διοργανώνει μονοήμερο Τουρνουά με ομάδες των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 14:30.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές των Β’, Γ’, Δ’,και Ε’ τάξεων και οι ομάδες θα αποτελούνται από 7 παίκτες/ριες (5 +2 αναπληρωματικούς) και μπορεί στην ίδια ομάδα να συμμετέχουν και αγόρια και κορίτσια.

Σε όλη τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει ιατρική κάλυψη και στο τέλος θα δοθούν έπαινοι συμμετοχής.

Πληροφορίες:
Υπεύθυνος Ακαδημιών: Κος Τσακνής Αναστάσιος 6932582755

Συνδιοργανωτές στο τουρνουά είναι ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!