Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

”Ποιητικές διαδρομές – Αλλοτινές πατρίδες”

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος ανταποκριτής ειδησεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με θέμα: ”Ποιητικές διαδρομές – Αλλοτινές πατρίδες” σε συνεργασία με τους λογοτέχνες Γαβρίλη Ιστικόπουλο, Κωνσταντίνο Γεωργάτο και τον ιστορικό (μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού της ΑΕΚ «η κιβωτός της Ρωμιοσύνης») Ανδρέα Μπαλτά, την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, στο χώρο του Π.Π.Ι.Ε.Δ (Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας).

Στην εκδήλωση συμμετείχε η χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, καθώς και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «Δημήτριος Υψηλάντης» με τον Αλεξάνδρο Μιμίδη στην Ποντιακή λύρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Τάσος Κωνσταντινίδης, ο αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ Χρήστος Κοπελούσος, η σύμβουλος τοπικής κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Αγγελική Σουρτζή, η Βέτα Γεωργιάδου (Πρόεδρος του παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας ΝΙΦΗΜ Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Ιωνίας-Ηρακλείου-Μεταμόρφωσης), ο Βαγγέλης Γιαννακουδάκης (Γεν. Γραμματέας συλλόγου “Ευ Αγωνίζεσθαι”), ο Παναγιώτης Καδδάς (Πρόεδρος Α.Σ. ΑΜΕΑ Καστελλάνοι & Πρόεδρος Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ατόμων με ακρωτηριασμό), ο Νίκος Μπαμπανικολός (Πρόεδρος Παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών ΑΕΚ) καθώς και ο Κυριάκος Χήνας (Ιστορικός, Γεν. Γραμματέας Λέσχης Ιστορίας & Πολιτισμού της ΑΕΚ).

Συντονίστρια της όμορφης εκδήλωσης του Δήμου μας, ήταν η Ευαγγελία Τσαπατσάρη, (Κοινωνιολόγος, Προϊσταμένη Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων, Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΔΔΥΠΠΥ “Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων”).

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!