Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Ασυμφωνία “έργων & πράξεων” Βασιλόπουλου με δημοτικό του σύμβουλο;;;

Δημοσίευμα (λιβελογράφημα) του τοπικού μπλογκ “πολίτης”, του “επίσημου επικοινωνιακού οργάνου της Δύναμης Πολιτών” και του τέως δημάρχου… έγραψε με αφορμή την ύπαρξη εξέδρας επισήμων στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια:

“Φέτος είδαμε το στήσιμο μίας εξέδρας τεραστίων διαστάσεων προκειμένου να χωρέσουν όλοι οι «επίσημοι» και να βρίσκονται σε διακριτή… απόσταση και ύψος από τον απλό λαό. Τα στελέχη της Δύναμης Πολιτών παρευρέθηκαν στην παρέλαση, προτίμησαν όμως να σταθούν κάτω από την εξέδρα, μαζί με τους υπόλοιπους πολίτες. Συμβολισμοί που και αυτοί έχουν τη σημασία τους και δείχνουν εντελώς διαφορετικές νοοτροπίες.”

Ωστόσο, παρά τις γνωστές σε όλους μας και απορριπτέες από τον λαό στις πρόσφατες δημ. εκλογές…  “επαναστατικές” πομφόλυγες των τέως… φαίνεται ότι ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής τους κ. Κώστας Ντάτσης ΔΕΝ φάνηκε να έχει την ίδια νοοτροπία και τους “συμβολισμούς” που με στόμφο ανέφερε το δημοσίευμα του “επίσημου επικοινωνιακού οργάνου της Δύναμης Πολιτών”, όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες από την… “εξέδρα τεραστίων διαστάσεων προκειμένου να χωρέσουν όλοι οι ‘επίσημοι’ και να βρίσκονται σε διακριτή… απόσταση και ύψος από τον απλό λαό”:

Όπως βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία, ο δημοτικός σύμβουλος που εκλέχτηκε με την “Δύναμη Πολιτών” κύριος Κώστας Ντάτσης, ένας άριστος επιστήμονας (γιατρός) και αξιοσέβαστο μέλος της κοινωνίας της πόλης μας, κάθεται στην εξέδρα των επισήμων. Στην δεύτερη φωτογραφία κάτω αριστερά, διακρίνεται η δημ. σύμβουλος της παράταξης που εκλέχτηκε, η τέως αντιδήμαρχος παιδείας κα. Ευτυχία Παπαλουκά, να έχει ανεβεί πάνω στην εξέδρα και φαίνεται να συνομιλεί με τον κύριο Ντάτση. Λίγο μετά, ο τέως πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νέας Χαλκηδόνας, αποτυχών υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές και “εκδότης” του “επίσημου επικοινωνιακού οργάνου της “Δύναμης Πολιτών” κ. Γιώργος Κατερίνης -…χωρίς να ανέβει στην εξέδρα, απλά την ακουμπάει…- φαίνεται και εκείνος να συνομιλεί με τον κ. Ντάτση

Μετά από λίγη ώρα… “η κανονικότητα (της εξέδρας) επανήλθε”!!!


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!