Νέα Φιλαδέλφεια: Ρεπορτάζ για την υπόθεση του παράνομου ναού

0

Μετά το δημοσίευμα “Συνέλαβαν «μαϊμού» ιερέα που λειτουργούσε παράνομο ναό” της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που αναδημοσιεύσαμε, κάναμε το σχετικό ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέξαμε, ο “ιερέας” ήταν παλαιοημερολογίτης μη αναγνωρισμένος από το ελληνικό κράτος. Σε μονοκατοικία στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε δημιουργήσει στο εσωτερικό ένα “πραγματικό” ναό με ιερό, ψάλτες, παγκάρι και γενικά ότι περιλαμβάνει ένας ναός!

Η αστυνομία της Νέας Φιλαδέλφειας μετά από καταγγελίες αλλά και με πληροφορίες από το υπουργείο εξωτερικών ξεκίνησε τις έρευνες που κατέληξαν στην αποκάλυψη του παράνομου ναού και την προσαγωγή του “ιερέα”. Στο αστυνομικό τμήμα διαπιστώθηκε ότι είχε καταδικαστικές αποφάσεις για κακουργήματα…

Νέα Φιλαδέλφεια: Εδώ στεγαζόταν ο παράνομος ναός (Βίντεο)

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Συνέλαβαν «μαϊμού» ιερέα που λειτουργούσε παράνομο ναό
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Εδώ στεγαζόταν ο παράνομος ναός (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.