Ανακοίνωση Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας για την παρέλαση

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με όσα αναφέρονται διαδικτυακά για την εμφάνιση εμβόλιμης ομάδας, που προηγήθηκε της παρέλασης του ΓΕΛ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, έχουμε να δηλώσουμε ότι το σχολείο μας δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τα άτομα αυτά.

Εξάλλου είναι εμφανές από βίντεο ότι η απόσταση του διμοιρίτη, που κρατούσε την πινακίδα του σχολείου και με τον οποίο ξεκινούσε η παρέλαση των μαθητών, ήταν μεγαλύτερη των δεκαπέντε (15) μέτρων.

Παράλληλα είναι ευδιάκριτη η συνοχή του διμοιρίτη με τη σημαία, τους παραστάτες και τα δύο τμήματα κοριτσιών και αγοριών, που ακολουθούσαν με τη συνοδεία του υπεύθυνου καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Πρόσθετα αξίζει να αναφερθεί ότι ΟΛΟΙ οι μαθητές μας, που μετείχαν στην παρέλαση φορούσαν στο αριστερό μέρος του πουκαμίσου την κονκάρδα που δήλωνε την ταυτότητα του σχολείου μας.

Ως εκ τούτου είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι το ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ δεν πρέπει να συνδέεται σε καμία περίπτωση με τα άγνωστα αυτά άτομα.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΤΟΥ ΓΕΛ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


Νέα Φιλαδέλφεια: Οι “άγνωστες” που “λέρωσαν” την παρέλαση της 28ης! (Βίντεο)

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Οι “άγνωστες” που “λέρωσαν” την παρέλαση της 28ης! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: “Για αυτό το κάναμε”-Μανιφέστο από τις «άγνωστες» που «λέρωσαν» την παρέλαση της 28ης!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.