ΣΟΝΦ: Ξεκινά το Νεανικό Όπεν – 1η Ιούλη η συνεστίαση του συλλόγου

0

Το καλοκαιράκι έχει ήδη μπει για τα καλά και οι δραστηριότητες του συλλόγου  αποκτούν “θερινή” όψη και χρώμα.

Παράλληλα μια σειρά αθλητές μας ετοιμάζονται να συμμετάσχουν σε κάποιο από τα διεθνή τουρνουά που πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της πατρίδας μας.

Η  αγωνιστική περίοδος για το ΣΟΝΦ θα ολοκληρωθεί με το 8ο Θερινό Νεανικό Τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί τις μέρες 18,19,20 και 24,25,26 Ιουνίου. Οι αγώνες θα γίνουν σε δύο ομίλους (<10 και <16 ετών) με ελβετικό σύστημα 6 γύρων διπλών συναντήσεων. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη χωρίς παράβολο ή άλλη οικονομική επιβάρυνση.  Δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά στους Ντίνα Σερετάκη 6972571596 & Γιάννη Παπαδημητρίου 6977164249, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΣΟΝΦ sonfilad@yahoo.gr.

Η περίοδος  θα κλείσει με την καθιερωμένη πλέον συνεστίαση του ΣΟΝΦ στο μεζεδοπωλείο “Μπάρμπα Αλέξης”  την Δευτέρα 1η Ιουλίου στις 8μμ. Για προσκλήσεις απευθυνθείτε στα γραφεία του ΣΟΝΦ και τα μέλη του ΔΣ. Στην συνεστίαση θα γίνει και η κλήρωση της λαχειοφόρου μας. 

Προηγούμενο άρθρο“Μουσικό σεργιάνι” στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθρο“Θ΄αντέξει;;;”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.