ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ Σ.Ο.Ν.Φ. ΣΟΝΦ: Ξεκινά το Νεανικό Όπεν – 1η Ιούλη η συνεστίαση του...

ΣΟΝΦ: Ξεκινά το Νεανικό Όπεν – 1η Ιούλη η συνεστίαση του συλλόγουΤο καλοκαιράκι έχει ήδη μπει για τα καλά και οι δραστηριότητες του συλλόγου  αποκτούν «θερινή» όψη και χρώμα.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Παράλληλα μια σειρά αθλητές μας ετοιμάζονται να συμμετάσχουν σε κάποιο από τα διεθνή τουρνουά που πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της πατρίδας μας.

Η  αγωνιστική περίοδος για το ΣΟΝΦ θα ολοκληρωθεί με το 8ο Θερινό Νεανικό Τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί τις μέρες 18,19,20 και 24,25,26 Ιουνίου. Οι αγώνες θα γίνουν σε δύο ομίλους (<10 και <16 ετών) με ελβετικό σύστημα 6 γύρων διπλών συναντήσεων. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη χωρίς παράβολο ή άλλη οικονομική επιβάρυνση.  Δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά στους Ντίνα Σερετάκη 6972571596 & Γιάννη Παπαδημητρίου 6977164249, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΣΟΝΦ sonfilad@yahoo.gr.

Η περίοδος  θα κλείσει με την καθιερωμένη πλέον συνεστίαση του ΣΟΝΦ στο μεζεδοπωλείο «Μπάρμπα Αλέξης»  την Δευτέρα 1η Ιουλίου στις 8μμ. Για προσκλήσεις απευθυνθείτε στα γραφεία του ΣΟΝΦ και τα μέλη του ΔΣ. Στην συνεστίαση θα γίνει και η κλήρωση της λαχειοφόρου μας. Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!