Νέα Χαλκηδόνα: Υπό διάλυση το “ανακαινισμένο” γήπεδο “Γεώργιος Παυλάκης”…

0

26 Φεβρουαρίου 2016 έγιναν από την δημοτική αρχή του Άρη Βασιλόπουλου τα εγκαίνια για την ανακαίνιση του γηπέδου 5χ5 “Γεώργιος Παυλάκης” στη Νέα Χαλκηδόνα.

Η ανακαίνιση περιελάμβανε αλλαγή τάπητα του γηπέδου και “συμμάζεμα” των εγκαταστάσεων και των αποδυτηρίων.

Τα χρήματα για την ανακαίνιση πληρώθηκαν φυσικά από το ταμείο του Δήμου, τα χρήματα όλων μας δηλαδή, για να χρησιμοποιούμε το δημοτικό γήπεδο όλοι μας. Βέβαια, δεν φτάνουν μόνο οι κορδέλες και οι φιέστες εγκαινίων ενός έργου.

Το έργο πρέπει μετά να το συντηρήσεις και να το προστατεύσεις. Όπως όλοι μας κάνουμε ξεχωριστά ο καθένας στο σπίτι του. Όπως θα έπρεπε να έκανε δηλαδή και η εκάστοτε δημοτικά αρχή που πήρε την εντολή από την πλειοψηφία των Δημοτών και για να συντηρεί και να μεριμνά για την ασφάλεια της δημοτικής περιουσίας. Την περιουσία όλων μας, δηλαδή…

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές φωτογραφίες που “αλιεύσαμε” σήμερα από το Fb σε ανάρτηση κατοίκου της Νέας Χαλκηδόνας και αποτυπώνουν το “φρεσκο-ανακαινισμένο” με χρήματα των δημοτών, το δημοτικό γηπεδάκι όλων μας, το “Γεώργιος Παυλάκης”:

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΜε τον Γιάννη Βούρο ο Λευτέρης Πλάτανος
Επόμενο άρθροΕγκαινιάστηκε το νέο 1ο Δημοτικό ΝΦ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.