ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας…”

0

Από κάτοικο της Νέας Φιλαδέλφειας λάβαμε την παρακάτω σοβαρότατη καταγγελία:

“Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

Καλημέρα,
Την Τρίτη 12/3 και Τετάρτη 13/3/2019 και ώρα μεταξύ 21:00 -21:30 στην οδό Πατριάρχου Κωνσταντίνου, στα κάγκελα του άλσους και πολύ κοντά στο πεζοδρόμιο, υπήρχε ένας νεαρός ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα, κουκούλα στο κεφάλι και λαιμουδιέρα στο πρόσωπο μέχρι τη μύτη του και αυνανιζόταν.

Δεδομένου ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός του δρόμου από τις λάμπες που υπάρχουν στον δρόμο και δεν ανάβουν ΠΟΤΕ είναι πολύ εύκολο να κρυφτεί κάποιος χωρίς να γίνει εύκολα αντιληπτός από τους περαστικούς.
Κάλεσα το 100 κι έστειλαν περιπολικό, χωρίς αποτέλεσμα όμως !!!! (δε νομίζω ότι θα τους περίμενε κιόλας!!!)

Παρά τις ενοχλήσεις στο δήμο για τη φώτιση του δρόμου,ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα, Πιθανόν οι λάμπες να έχουν ακριβύνει πάρα πολύ και να μην έχει λεφτά ο δήμος να τις αντικαταστήσει…

Χτες μου υποσχέθηκαν ότι θα μεριμνήσουν “άμεσα”…

Η ώρα που συνέβη το περιστατικό δεν είναι αργά, περνάνε παιδιά που πάνε φροντιστήρια, πολίτες που βγαίνουν να περπατήσουν κτλ..και όλα αυτά στο πεζοδρόμιο μόνο.

Γιατί για να μπεις μέσα στο άλσος δεν το σκέφτεσαι καν! Δεν υπάρχει πουθενά φως, δεν αισθάνεσαι ασφαλής σε καμία περίπτωση και ο μπάφος μυρίζει μέχρι το δρόμο…

Όπως επίσης και για ένα πεζοφάναρο στο ύψος της Κιουταχείας, που εκκρεμεί από το 2016 !!!!!

Υπάρχει αριθμός πρωτοκόλλου περιφέρειας (3099 29/2/2016),κι έχουμε 2019 και το μόνο που υπάρχει είναι οι κολώνες χωρίς σήμανση…

Ο δρόμος έχει γίνει ταχείας κυκλοφορίας πια, από ανεγκέφαλους οδηγούς που νομίζουν ότι οδηγούν στο χωράφι τους με αποτέλεσμα να μην μας λείπουν ακόμα και τα θανατηφόρα τροχαία σε συχνή βάση.

Υπάρχουν παιδιά που πρέπει να περάσουν καθημερινά το δρόμο απέναντι, για να πάνε στο σχολείο και περιμένουν αρκετή ώρα ώσπου να καταφέρουν να τον διασχίσουν …

Θεωρώ πλέον ότι ο συγκεκριμένος δρόμος και άλσος έχει αφεθεί στη “μοίρα” του και ο δήμος απλά πετάει χαρταετό!!!!”

Επισυνάπτω φωτογραφίες από το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου:


Διαβάστε επίσης:

44′′ από το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας! (Βίντεο)

Προηγούμενο άρθρο“Πολιτών Πολιτεία”: Ανακοίνωση υποψηφίων από τον Γιάννη Βούρο
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Εγκρίθηκαν τα 20 εκατ. της Περιφέρειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.