ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Ν.Φ.: Κόπηκε το τεράστιο πεύκο της οδού Κιλικίας

Ν.Φ.: Κόπηκε το τεράστιο πεύκο της οδού Κιλικίας
Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Μηνύματα λάβαμε από δημότες για το κόψιμο του μεγάλου πεύκου της οδού Κιλίκιας (δίπλα στο γήπεδο της ΑΕΚ) που συνέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το συγκεκριμένο πολυετές δέντρο «ήταν το στολίδι της γειτονιάς» όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, και όταν ρώτησαν τα συνεργεία (του Δήμου;) για ποιο λόγο το κόβουν, τους απάντησαν «ότι έχουν άδεια και το κόβουν γιατί οι ρίζες του εμπόδιζαν το δίκτυο ύδρευσης…«.

Ερώτημα δημότη στην συγκεκριμένη φωτογραφία στο Facebook : «Ζητείται αρμόδιος να απαντήσει γιατί κόπηκε αυτό το πεύκο. και για να το κάνω πιο ενδιαφέρον το ερώτημα. Βάση του παρακάτω νόμου . ο αρθ. 4 παρ. 2(η) του ν. 4067/12 (ΦΕΚ 79/Α΄/9-4-2012) όπως ισχύει, σύµφωνα µε το οποίο για την κοπή δένδρων εκτός δάσους και εντός οικισμού απαιτείται έκδοση έγκρισης εργασιών µικρής κλίµακας. Μπορεί κάποιος να μας προσκομίσει αυτήν την άδεια;»


Ανανέωση :

Δήμος: «Για αυτό κόπηκε το μεγάλο πεύκο της οδού Κιλικίας»Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!