Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 - 9:58 πμ

ΣΟΝΦ: Αποτελέσματα αγώνων – 1o Rapid Β Περιόδου 2018

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!

Την Παρασκευή 12 Οκτώβρη 2018  πραγματοποιήθηκε το 1ο  τουρνουά γρήγορου σκακιού (rapid) της Β περιόδου του 2018 με τη συμμετοχή 27 σκακιστών και σκακιστριών. Οι αγώνες έγιναν με ελβετικό σύστημα 5 γύρων και θα υποβληθούν για διεθνή αξιολόγηση.
Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Σερετάκης του ΣΟΝΦ με 4,5 βαθμούς και ακολούθησαν οι Γιάννης Παπαδημητρίου (ΠΟΣ Πετρούπολης), Λουκάς Κονιστής (ΣΟΝΦ) και Νικόλας Δεληγιάννης (ΣΟΝΦ) με 4 βαθμούς.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ο ΣΟΝΦ έχει προγραμματίσει ένα φιλόδοξο και πλούσιο πρόγραμμα αγώνων και εκδηλώσεων μέχρι το τέλος της χρονιάς. Έχουν πραγματοποιηθεί  το 3o Φθινοπωρινό Νεανικό Ανοικτό Τουρνουά ΣΟΝΦ και το 1ο ράπιντ Β περιόδου ενώ μέσα στον Οκτώβρη θα ακολουθήσουν τα

– 1ο τουρνουά μπλιτς Β περιόδου 2018 την Παρασκευή 26 Οκτώβρη

  • το 12ο Φθινοπωρινό ΟΠΕΝ – «Κύπελλο Σπύρος Λοβέρδος» 2018 από 31 Οκτώβρη έως 12 Δεκέμβρη

Έως το τέλος της χρονιάς προβλέπονται συνολικά να γίνουν 1 ανοικτό τουρνουά με διεθνή αξιολόγηση, 3 τουρνουά ράπιντ  και 3 τουρνουά μπλιτς με διεθνή αξιολόγηση, 2 νεανικά τουρνουά με εθνική αξιολόγηση καθώς και παιδικοί αγώνες. Οι σχετικές προκηρύξεις θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΣΟΝΦ

Η συμμετοχή σε όλους τους αγώνες που διοργανώνει ο ΣΟΝΦ είναι όπως πάντα ελεύθερη, χωρίς καμμία οικονομική επιβάρυνση για τους μετέχοντες.