Νέα Φιλαδέλφεια: 12ο Φιλοζωικό Πανηγύρι και 10ο Wag-A-Thon

0

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας σας προσκαλεί στο 12ο Φιλοζωικό Πανηγύρι και 10ο Wag-A-Thon, την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 12, 13 και 14 Οκτωβρίου 2018, που θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο μπροστά από το Σινεμά Άλσος (Λεωφ. Δεκελείας 154).

Σκοπός του Πανηγυριού είναι η κάλυψη των αναγκών των ζώων που φιλοξενούμε και των χρεών σε γιατρούς κτλ και ο σκοπός του WagAthon είναι να δοθεί μια ευκαιρία στα σκυλάκια μας να τα δει περισσότερος κόσμος και να βρουν μια παντοτινή οικογένεια!

Για αυτό καλέστε όσους περισσότερους φίλους σας μπορείτε στην εκδήλωση, φίλους που είτε θέλουν να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου είτε ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν!

Η επιτυχία της εκδήλωσης εξαρτάται από όλους μας!

Προηγούμενο άρθροΤιμοκατάλογοι ΑμΕΑ στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Επόμενο άρθροΑυτός είναι ο “καθηγητής” των Σερρών… & οι συνεργοί του!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.