Κοινωνικό μέρισμα: Δείτε πότε θα μπουν τα χρήματα

0

Η  υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας στον realfm 97,8 ανέφερε ότι στις 15 Δεκεμβρίου θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων το ποσό του κοινωνικού μερίσματος.

Για τα προβλήματα που παρατηρούνται στη διαδικασία, η υπουργός Εργασίας υποστήριξε ότι «ο σχεδιασμός μιας τέτοιας επιδότησης πρέπει να έχει κάποιες σταθερές, που προκύπτουν από τη φορολογική αρχή. Σε κάθε περίπτωση, διευρύνονται τα εισοδηματικά όρια. Θα λάβουν το επίδομα περισσότεροι από το 32% της χώρας».

Η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε ότι «από σήμερα θα λειτουργεί και ένα email στο οποίο μπορούν να στέλνουν οι πολίτες προβλήματα που αντιμετωπίζουν και το σημαντικό είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα νέας αίτησης. Δηλαδή, εάν απορριφθεί ή εάν ο υποψήφιος δικαιούχος θεωρεί ότι έχει συμβεί κάποιο λάθος και μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα, μπορεί να κάνει νέα αίτηση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Κατά τ’ άλλα, παρότι υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα προβλήματα, είναι γεγονός, είναι και πρώτη διαδικασία αυτή, έχουν εγκριθεί περισσότερες από 520.000 αιτήσεις, το μέσο ποσό της επιδότησης είναι 570 ευρώ, είναι σημαντικό δηλαδή και αυτό που ίσως αξίζει να αναφέρω είναι ότι στις 15 Δεκεμβρίου θα πιστωθούν τα χρήματα στους δικαιούχους. 12 Δεκεμβρίου κλείνει η πλατφόρμα και 15 Δεκεμβρίου θα πιστωθούν τα χρήματα».

Προηγούμενο άρθροH 53χρονη Μόνικα… all time classic…Μπελούτσι, “χτυπά” στο instagram! (photos)
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο: Ψήφιση προϋπολογισμού με απουσίες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.