Κατάρρευση εγκαταλελειμμένου κτίριου στον Πειραιά – Έρευνα για εγκλωβισμένους

0

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό κάποιου αγνοούμενου, μετά από μερική κατάρρευση που προκλήθηκε σε διώροφο παλαιό εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Καραϊσκου 25Α στον Πειραιά υπό αδιευκρίνιστη αιτία.

Στο σημείο οι πυροσβέστες εντόπισαν κάποια παλαιά πράγματα και ενδεχομένως ο χώρος να χρησιμοποιείται από άστεγους στη διάρκεια της νύχτας.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Πειραιά καθώς και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και όταν ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα από την πυροσβεστική υπηρεσία ο δρόμος θα καθαριστεί από συνεργείο του δήμου και το κτίριο θα σφραγιστεί. Στην επιχείρηση συμμετέχουν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, καθώς και έξι πυροσβέστες από την ΕΜΑΚ με τρία οχήματα και διασωστικό σκύλο.

ΠΗΓΗΑΠΕ - ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΛονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε σε ανθρώπους έξω από Μουσείο! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΗ “σκεπαστή” της Νέας Φιλαδέλφειας (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.