Δ.Σ.: 280+100€ ζήτησε… & πήρε ο Δήμαρχος για ταξίδι στη Θεσσαλονίκη

0

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης (δείτε: «Κωμικοτραγωδία» για τις «μπάρες» στο Δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης!) και προ ημερησίας διατάξεως, ζητήθηκε από την διοίκηση της “Δύναμης Πολιτών” η έγκριση από το σώμα της μετακίνησης του Δημάρχου κ. Άρη Βασιλόπουλου στη 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης του Δημάρχου με αεροπλάνο ύψους 280,00 ευρώ, καθώς και τα έξοδα διαμονής του για ένα βράδυ, ύψους 100,00 ευρώ

Παρά τις όποιες αντιδράσεις συμβούλων της αντιπολίτευσης που επισήμαναν ότι η έκθεση της Θεσσαλονίκης δεν έχει κάποια σχέση με τους δήμους, δεν είναι για παράδειγμα συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. (Ενωση Δήμων) ή δεν υπάρχει κάποια αυτοδιοικητική δραστηριότητα, οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης ενέκριναν την πίστωση του ποσού από το ταμείο του δήμου…

Να σημειώσουμε επίσης ότι η εισήγηση που εγκρίθηκε αναφέρει ότι ο δήμαρχος “θα βρίσκεται εκτός έδρας για δύο μέρες”…

Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ

Θέμα : Έγκριση μετακίνησης του Δημάρχου στη 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, κ. Αριστείδης Βασιλόπουλος, προσκλήθηκε στην τελετή εγκαινίων της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, στο «Ι. Βελλίδης» του Διεθνούς Εκθεσιακού & Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μια Διεθνή έκθεση , κατά τη διάρκεια της οποίας οι εκθέτες και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για δράσεις, δομές και αναπτυξιακά προγράμματα που διευκολύνουν την καθημερινότητα του πολίτη, συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, στηρίζουν την απασχόληση και την παιδεία, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστούν υποδομές και δυνατότητες που μπορούν να αξιοποιήσουν πολίτες και επιχειρήσεις.

Ο Δήμαρχος θα μετακινηθεί με αεροπλάνο και θα βρίσκεται εκτός έδρας για δύο ημέρες.

Παρακαλούμε πολύ όπως :

  1. Εγκρίνετε τη μετακίνηση του Δημάρχου στη Θεσσαλονίκη για την τελετή εγκαινίων της 82ης Διεθνούς Έκθεσης.
  2. Ψηφίσετε πίστωση σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2017 και στον Κ.Α.: 00.6421.001 (“Οδοιπορικά – έξοδα και αποζημίωση μετακίνησης αιρετών”), προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης του Δημάρχου με αεροπλάνο ύψους 280,00 ευρώ, καθώς και τα έξοδα διαμονής του για ένα (1) βράδυ, ύψους 100,00 ευρώ (1 Χ 100).
Προηγούμενο άρθροΗ εκδήλωση στο ΠΠΙΕΔ για τα 62 χρόνια από το πογκρόμ στην Πόλη
Επόμενο άρθρο“Διασκεδάζοντας με τον ρεπόρτερ του #съд на местните хора…”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.