Αλσος Ν.Φ.: Φωτιά σε δέντρο και άμεση κατάσβεση πριν επεκταθεί

0

Τα χειρότερα γλυτώσαμε στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, λόγω της άμεσης επέμβασης της Πυροσβεστικής, των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας -που περιφρουρούν τους καλοκαιρινούς μήνες- και βέβαια την έλλειψη ανέμων.

Στο βόρειο τμήμα του άλσους, κοντά στον μετεωρολογικό σταθμό, μια μπάλα φωτιάς από άγνωστη αιτία σε πεύκο, σήμανε συναγερμό σε όλα τα κλιμάκια. Ευτυχώς, η φωτιά δεν εξαπλώθηκε και κατασβέστηκε έγκαιρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, τόσο η Πυροσβεστική όσο και οι εθελοντές θα παραμείνουν όλη τη νύχτα στο σημείο για παν ενδεχόμενο.

Τα συγχαρητήριά μας στους Εθελοντές της πόλης μας, που με ανιδιοτέλεια, προσωπικό χρόνο και σωματική κόπωση “φρουρούν” τον πνεύμονα της πόλης μας!

Δείτε σχετικά: Αλσος Ν.Φ.: Εμπρησμός η αιτία της φωτιάς;;;

Προηγούμενο άρθροΑναφορά στους καύσωνες της Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΑλσος Ν.Φ.: Εμπρησμός η αιτία της φωτιάς;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.