Νέα Φιλαδέλφεια: Καταγγελία για φίδια στη Νησίδα (Βίντεο)

0

Από αναγνώστρια της εφημερίδας μας λάβαμε την παρακάτω καταγγελία:

Καλησπέρα,μένω στην Νησίδα κι εδώ και μια βδομάδα έχουν εμφανιστεί φίδια. Παρόλο που έχω διαμαρτυρηθεί στο δημαρχείο να έρθουν να κόψουν τα αγριόχορτα δεν έχουν κάνει τίποτα.Αν μπορούσατε εσείς να κάνετε κάτι θα σας ήμουν ευγνώμων. Έχουν τηλ. κι άλλοι κάτοικοι της περιοχής δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Μετά από επικοινωνία της Fx-news με την καταγγέλλουσα, μας διευκρίνισε ότι το σημείο που έχουν εμφανιστεί τα φίδια, είναι από στη διαδρομή (μονοπάτι…) που καθημερινά διασχίζουν οι μαθητές από την συνοικία της Νησίδας Νέας Φιλαδέλφειας μέχρι το 7o Δημοτικό σχολείο, όπως βλέπετε στο βίντεο του ρεπορτάζ της Fx που έκανε στο σημείο:


Δείτε επίσης (21/02/2015): Τηλεοπτικό ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πέταλο Νησίδας, η Επικίνδυνη Εξοχή της Νέας Φιλαδέλφειας

Προηγούμενο άρθροΤαινία-Διαμαρτυρία μαθητών για την απουσία της ιστορίας των Ποντίων από τα βιβλία (Βίντεο)
Επόμενο άρθρο“Φοβήθηκαν Τσίπρας & Μησοτάκης το Survivor;”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.