Βίντεο: Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί του Δημάρχου για τοπικούς δημοσιογράφους στο Δημοτικό συμβούλιο

0

Βαρύτατοι ήταν οι χαρακτηρισμοί που εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αρης Βασιλόπουλος για τοπικούς δημοσιογράφους στην αρχική ομιλία του στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη (24/05) το απόγευμα.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις της FX να μιλήσει ο κ. Δήμαρχος με ονόματα και να μην «τσουβαλιάζει» με κατάπτυστους χαρακτηρισμούς ολόκληρο τον τοπικό τύπο και φυσικά να δημιουργεί εντυπώσεις και υπόνοιες που τουλάχιστον μας προσβάλουν (Fx-news) ως επαγγελματίες και ως προσωπικότητες, ο κ. Δήμαρχος απάντησε με μαθήματα δημοσιογραφίας… και νέους χαρακτηρισμούς.

Αναμένουμε το επόμενο διάστημα από τον κύριο Δήμαρχο τα ονόματα του/των τοπικών δημοσιογράφων, ΜΜΕ, που κατήγγειλε.

Επίσης, περιμένουμε από τον δημ. σύμβουλο της αντιπολίτευσης κύριο Γ. Αράπογλου, να μας απαντήσει εάν μπορούμε να δημοσιεύουμε τις ψηφοφορίες-Poll που ανά διαστήματα κάνει η εφημερίδα μας, ή μπορούμε να δημοσιεύουμε μόνο όσες «τον βολεύουν»… πολιτικά…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Fx-Newsroom
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.