Κατέπεσε πυροσβεστικό αεροσκάφος Καναντέρ στη Βοιωτία!

0

image

Πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-215
κατέπεσε πριν λίγο και φλέγεται ένα χιλιόμετρο βόρεια από τις εγκαταστάσεις της τσιμεντοβιομηχανίας «Τιτάν» στα όρια Αττικής-Βοιωτίας. Το αεροσκάφος συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης στα Δερβενοχώρια.

Οι πιλότοι είναι σώοι. Το αεροσκάφος δεν έχει μηχανισμό εκτίναξης, το οποίο σημαίνει ότι προφανώς το Καναντέρ έκανε βαριά προσγείωση και έτσι οι δύο χειριστές κατάφεραν να βγουν. Κατά πληροφορίες, οι δύο χειριστές είναι καλά στην υγεία τους με τον συγκυβερνήτη να έχει τραυματιστεί στο χέρι και στη μέση.

Οι δύο χειριστές του Canadair CL-215 μεταφέρθηκαν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας προκειμένου να υποβληθούν στις απαιτούμενες εξετάσεις.

Προηγούμενο άρθροΕξαπλό εντυπωσιακό μεταγραφικό χτύπημα από ΦΕΑ!
Επόμενο άρθροΜουσική βραδιά από την ΟΑΣΗ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.