Λύγισε κι έφυγε με ήττα από την Καλλιθέα η ΦΕΑ…

0

fea-antrikoΤο πάλεψε, το κυνήγησε, όμως δεν μπόρεσε η ΦΕΑ να «κλέψει» το διπλό στην Καλλιθέα.

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου του Νότου η ομάδας της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας είχε δύσκολη αποστολή και παρά την καλή της προσπάθεια, δεν πήρε τη νίκη, γνώρισε την ήττα με σκορ 62-52 από τον Πόλις και παρέμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού φτάνοντας τους 25 βαθμούς.

Αντίθετα, το συγκρότημα της Καλλιθέας συνέχισε την πολύ καλή του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και παρέμεινε στην 3η θέση με 32 πόντους.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι προηγήθηκαν με εννέα πόντους στο 16 (19-10), ωστόσο η άμυνα ζώνης που εφάρμοσαν οι «πράσινοι» της Καλλιθέας τους μπλόκαραν. Κατάφεραν να κάνουν ένα επί μέρους σκορ 31-7 και ουσιαστικά κλείδωσαν την υπόθεση νίκη.

Αξιοσημείωτο του παιχνιδιού μία φάση που δείχνει την αναγνώριση στην προσπάθεια συμπαικτών και αντιπάλων. Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου ο Μπούσι της ΦΕΑ έκανε ένα εντυπωσιακό κόψιμο στον Κακαργιά, με τον άσο των γηπεδούχων να σπεύδει στη συνέχεια να δώσει τα εύσημα στον αντίπαλό του…

Πλέον στο στρατόπεδο της ΦΕΑ κοιτάζουν το δύσκολο πρόγραμμα που τους περιμένει. Αρχής γεννωμένης από την επόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Χαρίλαο Τρικούπη στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν (20 Μαρτίου) εκτός έδρας τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος διατηρήθηκε στην κορυφή της κατάταξης με διαφορά δύο βαθμών από τον Μανδραϊκό μετά την αγχωτική νίκη του με 67-66 επί της Πεντέλης, εντός έδρας.

ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ 62-52

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 5-10, 19-19 (ημίχρονο), 41-26, 62-52

Διαιτητές: Πλιάκας, Γαρίνη

ΠΟΛΙΣ ΚΑΛ. (Σίμος): Μπογδανίδης, Καβελάρης 2, Κόκκινος 18, Βαρθακοκοίλης, Χάλαρης 2, Βελιζιώτης 9, Κασπαριάν 12 (1), Λάβαρης 9 (1), Τσεμπέλης, Κακαργιάς 10 (2), Κωνσταντίνου, Παπατρέχας.

ΦΕΑ (Κοσμίδης): Νιφόρας 2, Ρωμοσιός, Στεφανής 4, Βλασσόπουλος 7 (1), Γόντικας 7 (1), Μπούσι 18 (2), Μπασέας 4, Διαμαντόπουλος 7 (1), Δαρμογιάννης, Σταμάτης, Τσίτος 3.

 

Προηγούμενο άρθροΤι λέει ο Λύσανδρος Γεωργαμλής για το σημερινό ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ
Επόμενο άρθροΣάρωσε τα μετάλλια η Ξιφασκία της ΑΕΚ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.