Προσφορές των Εθελοντών Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας

0

Από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας λάβαμε τη παρακάτω ενημέρωση:

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Τη Δευτέρα 27/7 ο Σύλλογος, ανταποκρινόμενος στην έκκληση των εκπροσώπων της ΑΦΓΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ της Αθήνας, προσέφερε 150 φιάλες των 500ml εμφιαλωμένου νερού, στους Αφγανούς πρόσφυγες του πρόχειρου καταυλισμού του Πεδίου Άρεως. Τα δεκάδες μικρά παιδιά αλλά και οι ταλαιπωρημένοι ενήλικες, διαβιούν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και χρήζουν της αρωγής όλων μας.
Επίσης, την Τρίτη 4/8 ο Σύλλογος παρέδωσε επτά (7) κιβώτια τρόφιμα (ζυμαρικά και τοματικά, όσπρια, γάλατα και παιδικές κρέμες, ελαιόλαδο, ζάχαρι κ.λ.π.) στο Σπίτι Φιλοξενίας Αμαρουσίου του «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ», που φιλοξενεί 26 παιδιά ηλικίας από 2 ετών έως και προεφηβίας. Οι  ανάγκες του ΧτΠ είναι διαρκείς, και για το λόγο αυτό το φθινόπωρο θα γίνει και πάλι ανάλογη κινητοποίηση για συγκέντρωση τροφίμων και σχολικών ειδών. Όσοι συμπολίτες επιθυμούν να συμβάλουν με τις προσφορές τους, μπορούν να επικοινωνήσουν στο e-mail του Συλλόγου ή στο τηλ. 6977/164476.

Προηγούμενο άρθροΆγριο έγκλημα στην Ύδρα!
Επόμενο άρθροΔιαγωνισμός Photoshop: Δείτε πως “έπλασαν” 18 expert μια τροφαντή κοπέλα! (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.