Γυναίκες στο στρατό! Τι προτείνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

0

stratosΕθελοντική κατάταξη γυναικών εξήγγειλε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος από την Τρίπολη, όπου βρέθηκε για την τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2015 Δ’ ΕΣΣΟ.

Η πρόταση για εθελοντική στράτευση γυναικών είχε υποβληθεί από το ΓΕΕΘΑ επί εποχής Αβραμόπουλου, η οποία δεν προχώρησε και λόγω αποχώρησής του για την ΕΕ.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο οι γυναίκες που θα επιλέγουν να καταταχθούν , να πριμοδοτούνται με μόρια για διαγωνισμούς του δημοσίου.

Στο ΥΠΕΘΑ εκτιμούν ότι με τα ποσοστά ανεργίας που υπάρχουν στους νέους είναι λογικό να υπάρξει ενδιαφέρον από νεαρές γυναίκες για να καταταγούν, έστω και χωρίς μισθό. Η είσοδος γυναικών στον στρατό πάντως μπορεί να προσφέρει μια ανακούφιση και κλείσει πολλές “μαύρες τρύπες”. Όλες οι υπηρεσίες των Αθηνών και των άλλων μεγάλων αστικών κέντρων μπορούν να καλυφθούν από τις γυναίκες που θα καταταγούν ,απελευθερώνοντας έτσι μεγάλο αριθμό προσωπικού που θα μπορέσει να προωθηθεί σε μονάδες της μεθορίου όπου υπάρχουν πραγματικές ανάγκες.

ΠΗΓΗonalert.gr
Προηγούμενο άρθροΣτέλεχος της ΕΥΠ και αστυνομικός εμπλέκονται σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών
Επόμενο άρθροΗ αξιοποίηση των φάρων ως μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.