Βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη!

1

image

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε η Βίκυ Σταμάτη στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

Όπως μεταδίδουν πληροφορίες από την ΕΛΑΣ η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο πολύ κοντά στο Δρομοκαϊτείο και συγκεκριμένα στην εκκλησία της Παναγίτσας.

Οι αρχές είχαν επικεντρώσει τις έρευνες στην εν λόγω περιοχή καθώς σχετίζεται με άτομα του στενού της κύκλου.

Την ίδια ώρα όπως μετέδωσε σε αποκλειστικές του πληροφορίες το «Βήμα» η κυρία Σταμάτη είχε επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση στον οποίο και εκδήλωσε την επιθυμία της να παραδοθεί στην Εισαγγελία Εφετων.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Βήματος η κυρία Σταμάτη έχει επικοινωνήσει μέσω τρίτου με τον δικηγόρο της και εκδηλώνει την επιθυμία να εμφανιστεί στη δικαιοσύνη και ειδικότερα στον εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη ο οποίος διενεργεί την έρευνα για τη φυγή της από το Δρομοκαϊτειο ώστε να διασφαλιστεί η οικειοθελείς εμφάνισή της.

Προηγούμενο άρθροΆφαντη η Βίκυ Σταμάτη -Το σενάριο διαφυγής της με πλοίο ή αεροπλάνο στο εξωτερικό
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη 54χρονος που παρέσυρε με το ΙΧ 10χρονο και τον εγκατέλειψε
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.