Νέο Βίντεο με τον Βαγγέλη που ακολουθείτε από παρέα… λίγο πριν “φύγει”!

0

image

Εντείνονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των αυτουργών για την τραγική αυτοκτονία του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, η κηδεία του οποίου τελέστηκε σήμερα σε κλίμα οδύνης στο Σελλί Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ, ένα νέο βίντεο βρίσκεται στα χέρια των αρχών των Ιωαννίνων που εξετάζουν την υπόθεση.

​Όπως προκύπτει από την εξέταση του οπτικοακουστικού υλικού, σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει στην κατοχή της οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης εμπορικών καταστημάτων, στο οποίο διακρίνεται μια παρέα ατόμων να ακολουθεί τον Βαγγέλη την ημέρα που εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου.

Ο νεαρός φαίνεται να περνάει από ένα πρατήριο καυσίμων ενώ νωρίτερα διακρίνεται  να περνάει μπροστά από γειτονικά καταστήματα. Η αστυνομία εξετάζει το υλικό για να εξακριβώσει τις κινήσεις της ομάδας των ατόμων που τον ακολουθεί.

Μεγάλο ερώτημα παραμένει το εάν τον ακολούθησαν μέχρι το σημείο που βρέθηκε νεκρός ή όχι. Εάν δηλαδή κατευθύνθηκαν κάπου αλλού.

Νωρίτερα σήμερα, τελέστηκε η κηδεία του αδικοχαμένου νεαρού σε κλίμα οδύνης, στο Σελλί Ρεθύμνου. Εκατοντάδες κόσμου, συγγενείς, συγχωριανοί, φίλοι και άνθρωποι που δεν γνώριζαν τον άτυχο νέο, συγκεντρώθηκαν στο χωριό για να αποχαιρετήσουν τον Βαγγέλη​.

Ο άτυχος φοιτητής κηδεύτηκε με μπαλωθιές και με εκατοντάδες κόσμο τον συνοδεύσε στην τελευταία του κατοικία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του άτυχου νέου δεν άντεξε τη συγκίνηση και λιποθύμησε.

Οι τραγικοί γονείς λύγισαν με το που αντίκρισαν τη σορό του παιδιού τους. Η μητέρα του σπάραξε: «Παιδί μου, άγγελέ μου, σπλάχνο μου. Για ποιο ταξίδι κίνησες».

Το πρωί πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο λιμάνι της Σούδας για να υποδεχθεί τον Βαγγέλη και να τον οδηγήσει στον τελευταίο τόπο κατοικίας του. Πομπή με πάνω από 60 αυτοκίνητα συνόδευεσε τον νεαρό φοιτητή στο χωριό Σελλί.

Newspost.gr

Προηγούμενο άρθροΕπιστήμονες μιλούν για την αυτοκτονία του Βαγγέλη και το bullying
Επόμενο άρθροΑπό… βίζιτες, κύριε έφορε, από βίζιτες»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.