«Je suis Charlie» φωνάζουν και Φιλαδελφειώτες στο κέντρο της Αθήνας! (photo)

0

 

2«Je suis Charlie» φωνάζουν από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα έχουν συγκεντρωθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο στην οδό Σίνα διαμαρτυρόμενοι για τη δολοφονική επίθεση στο γαλλικό περιοδικό Charlie Hebdo.

664Oι παραβρισκόμενοι υπολογίζονται στις δύο χιλιάδες, ενώ η συγκέντρωση εξελίσσεται ήρεμα. Οι συγκεντρωμένοι εκφράζουν τη συμπαράσταση τους στο γαλλικό λαό, άλλοι κρατώντας το τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Charlie Hebdo» και άλλοι κρατώντας πλακάτ με το παγκόσμιο σύνθημα «Je suis Charlie».

Στις φωτογραφίες της HuffPost Greece διακρίναμε τη γνωστή Φιλαδελφειώτισσα Ρένα Σταματοπούλου, ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους.
σταματοπουλου-γαλλια

ΠΗΓΗhuffingtonpost.gr
Προηγούμενο άρθρο«Ή η κόρη μου ή οι συνάδελφοί μου»: Το μεγάλο δίλημμα της γυναίκας που άνοιξε στους εκτελεστές του Charlie Hebdo
Επόμενο άρθροΑνοικτή η αίτηση στον ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα 7.000 ανέργων πτυχιούχων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.