Δίμηνη “τεχνική παράταση” στο Μνημόνιο

0

324r21413421Η συνεδρίαση του Eurogroup ολοκληρώθηκε και το αίτημα της Ελλάδας για τεχνική παράταση του προγράμματος διάρκειας δύο μηνών, έγινε δεκτό, σύμφωνα με πληροφορίες.Τα μέλη του Eurogroup προέβησαν σε εγκωμιαστικά σχόλια για την προσπάθεια της Ελλάδας, με αναφορές στην επιστροφή της Ελληνικής οικονομίας στη σταθερότητα, την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέλη του Eurogroup αναγνώρισαν σημαντική πρόοδο της Ελλάδας σε ό,τι αφορά την πέμπτη αξιολόγηση και τονίζουν, ότι είναι θετικά διακείμενοι στο αίτημα της Xώρας για την προληπτική γραμμή πίστωσης όταν αυτό κατατεθεί.

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθρο“Αυτοψία στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας”
Επόμενο άρθροΚαι στην Ελλάδα λεωφορεία χωρίς οδηγό!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.