Κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο από τον Δήμαρχο Α. Βασιλόπουλο

0

344343Στο χώρο του Πολυτεχνείου κατέθεσε στεφάνι την Κυριακή 16 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, αποτίοντας με αυτόν τον τρόπο φόρο τιμής στους αγωνιστές που το 1973 έδωσαν την ζωή τους για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας.

Μετά την κατάθεση ο Δήμαρχος δήλωσε: «41 χρόνια μετά, το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Την περίοδο αυτή που η μνημονιακή Κυβέρνηση επιτίθεται με τον πιο σκληρό τρόπο στα δικαιώματα, στις ελευθερίες και στη Δημοκρατία, η εξέγερση του ΄73 αποτελεί το ζωντανό παράδειγμα πως όταν ο λαός πιστεύει στις δυνάμεις του μπορεί να οργανώσει τις αντιστάσεις και να νικήσει ενάντια στην καταπίεση και τον αυταρχισμό

Προηγούμενο άρθροΗ 17 Νοέμβρη & η διαχρονική αξία των ιδανικών…
Επόμενο άρθρο“Εξω τα ΜΑΤ από τις σχολές” μέσω… τρόλεϊ (6)!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.