Καλή χρονιά καταρχήν στους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας…

Το Fx-news.gr βρέθηκε στον Αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο σχολείο, όπως είχε βρεθεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο σχολείο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού… όχι όμως για ευχάριστους λόγους όπως ο σημερινός…

Και ο λόγος ήταν οι σοβαρές ζημιές που είχε το σχολείο στις αίθουσες των καθηγητών και το κυλικείο, ζημιές οι οποίες είχαν οδηγήσει την πολεοδομία στην σφράγιση του, το τελευταίο διάστημα της προηγούμενης σχολικής χρονιάς.

“Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Fx: 3ο Γυμνάσιο Ν.Φ.: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Fx-news! (photos)”

Εν τέλει, τέλος καλοκαιριού, μπήκαν συνεργεία για την αποκατάσταση των ζημιών, και όπως ανέφερε στο τέλος του Αγιασμού η διευθύντρια του σχολείου κα Κέκου: “Σε μια εβδομάδα θα παραδοθούν οι αίθουσες στο σχολείο από τα συνεργεία. Επίσης το σχολικό κτήριο έχει ελεγχτεί από πολλούς μηχανικούς και είναι ασφαλής”.

*Στον Αγιασμό παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Αρης Βασιλόπουλος & η αντιδήμαρχος παιδείας Χαρά Ρόκου. (Δείτε το βίντεο με την ομιλία του δημάρχου ΕΔΩ)

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Fx από τον Αγιασμό:

Προηγούμενο άρθροΑμφίπολη: Ολόσωμες οι Καρυάτιδες! (photos)
Επόμενο άρθρο1ο & 4ο Δημοτικό Ν.Φιλαδέλφειας: Φωτορεπορτάζ από τον Αγιασμό…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.