Πριν σας αναφέρουμε τα αποτελέσματα των “Δημαιρεσιών” που έγιναν την Κυριακή το πρωί (7/9) & μετέδωσε ζωντανά (Live) το Fx-news.gr, θα θέλαμε να δείτε το video & το σχόλιο μας, για τις “Δημαιρεσίες” που έγιναν από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας τον Ιανουάριο του 2013 (06/01/2013) :

Δείτε το video από τις «Γκρίζες» Δημαιρεσίες του Δήμου Φ.Χ! (σχόλιο)

{…}Το «γκρίζο» κατά την διαδικασία των Δημαιρεσιών, ήταν ο απόλυτος «ευτελισμός» της, μια και κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν «πλάκα», ψηφίζοντας άλλα ονόματα από αυτά που ήταν υποψήφια κλπ…


[dropcap type=”3″]Α[/dropcap]πό ότι καταλάβατε… οι “Δημαιρεσίες” του νέου δημοτικού συμβουλίου ήταν πραγματικά άψογες, πολιτισμένες, καλά οργανωμένες και πάνω από όλα: Σε κλίμα συναίνεσης από την αντιπολίτευση, χωρίς “καψώνια” (στις ψηφοφορίες), χωρίς “χαιρεκακίες” και παιχνίδι εντυπώσεων… χωρίς αυτά που βλέπαμε τα προηγούμενα 4 χρόνια…

Τα αποτελέσματα των “Δημαιρεσιών”:

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ Δ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Πάνος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χρήστος Κοπελούσος
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Λευτέρης Πλάτανος
Στη ειδική συνεδρίαση, το Σώμα εξέλεξε επίσης τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής, καθώς και τους εκπροσώπους του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Αττικής.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΑΚΤΙΚΟΙ: Αντωνόπουλος Δημήτρης, Πρελορέντζος Αρσένης, Γαβριηλίδης Λάκης, Παπαλουκά Ευτυχία, Λάλος – Αναγνώστου Μιχάλης, Γεωργαμλής Λύσανδρος, Κόντος Απόστολος, Αράπογλου Γιώργος .
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Παπακώστας Γιώργος, Καλύβης Γιώργος, Κουμαριανός Βαγγέλης, Ντάτσης Κώστας, Σιώρης Νίκος.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ:
ΤΑΚΤΙΚΟΙ: Γαλαζούλα Αλίκη, Ανδρέου Χριστίνα, Μανωλεδάκης Θοδωρής, Ρόκου Χαρά, Δούλος Ορέστης, Γεωργαμλής Λύσανδρος, Κανταρέλης Δημήτρης, Παπανικολάου Νίκος.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Χαραμαρά Γεωργία, Αντωναρόπουλος Χρήστος, Αναγνώστου – Καρκάνη Αντωνία, Γκούμα Δανάη, Αγαγιώτου Βάσω.
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ Π.Ε.Δ.Α. :
ΤΑΚΤΙΚΟΙ: Παπακώστας Γιώργος, Γεωργαμλής Λύσανδρος.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Ανανιάδης Νίκος, Τομπούλογλου Γιάννης.

 


Δείτε καρέ – καρέ μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Fx την 1η συνεδρίαση του νέου Δ.Σ.:

 

Προηγούμενο άρθροΔήμος Φ.Χ.: Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι…
Επόμενο άρθρο15 χρόνια από τον σεισμό της Πάρνηθας – Τραγικές στιγμές στη νέα Φιλαδέλφεια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.