Της Παναγίας… η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού…

0

543Στο κόκκινο ο υδράργυρος σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, με το θερμόμετρο να δείχνει ακόμη και πάνω από τους 41 βαθμούς Κελσίου. Οι περισσότερες περιοχές της χώρας θα μοιάζουν με καμίνι σήμερα και αύριο ενώ η πτώση της θερμοκρασίας θα ξεκινήσει από την Κυριακή.

Αναλυτικά ο καιρός:

Ηλιοφάνεια με υψηλές θερμοκρασίες θα έχουμε σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 23 έως 38 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 23 έως 39 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 25 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και σε περιοχές των Δωδεκανήσων να φτάνει στους 35 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μόνο στο Κρητικό και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι, τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι, τοπικά ισχυροί.

Ηλιοφάνεια και ζέστη και στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς τόσο στο Σαρωνικό όσο και στο Νότιο Ευβοϊκό, με τάση ενίσχυσης των βορειοδυτικών ανέμων μετά το μεσημέρι τοπικά στο Σαρωνικό.

Προηγούμενο άρθροΟικονομική “Βόμβα” στους Δήμους με τα σκουπίδια!
Επόμενο άρθροΟ Καύσωνας στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα… και η ανακοίνωση στο “πουθενά”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.