‘Εξώδικο’ Άρη Βασιλόπουλου προς Έφη Γαϊτανά!!!

0

image

Ο νέος δήμαρχος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος, έστειλε εξώδικο στην απερχόμενη δήμαρχο Έφη Γαϊτανά, με θέμα την εκμίσθωση χωρών στο νεκροταφείο:

“ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αριστείδη Βασιλόπουλου του Ζήσιμου, κατοίκου Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος
ΠΡΟΣ
Την δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη, κάτοικο……………………
Κοινοποιούμενη και προς το Δημοτικό συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, όπως νομίμως εκπροσωπείται
—————————–
Από δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο περιήλθε σε γνώση μου η προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού με αριθμό πρωτοκόλλου 14017/30-07-2014 που αφορά την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου-ανθοπωλείου στο δημοτικό νεκροταφείο του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και του διαγωνισμού με αριθμό πρωτοκόλλου 13302/18-07-2014 που αφορά την εκμίσθωση του κυλικείου του δημοτικού νεκροταφείου.
Εν όψει της αποχωρήσεως σας από τη δημοτική αρχήκαι την αντίστοιχη ανάληψη καθηκόντων από εμένα στις 31.8.2014, η προκήρυξη των ανωτέρω διαγωνισμών οι οποίοι έχουν οριστεί να διεξαχθούν18-08-2014, ελάχιστες ημέρες πριν από την αποχώρησή σας, συνιστά πράξη πολιτικά και ηθικά ανεπίτρεπτη, διότι γεννά εύλογες αμφιβολίες ως προς την σκοπιμότητά της ελάχιστο χρονικό διάστημα πριν από την παράδοση της δημοτικής αρχής σε μένα. Επειδή από τις εν λόγω προκηρύξεις είναι ενδεχόμενο να προκύψουνευθύνες και δυσμενείς συνέπειες για τον Δήμο, τον οποίο εκπροσωπείτε, σας γνωρίζω ότι θα λάβω όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξω τα συμφέροντα του Δήμου, μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου. Είναι αυτονόητο ότι οποιαδήποτε παρατυπία, παράλειψη ή παρανομία, αφορώσατους εν λόγω διαγωνισμούς, η οποία οφείλεται σε αμέλεια ή δόλοτων υπαλλήλων ή εκπροσώπων του Δήμου, δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητη από τη νέα δημοτική αρχή.
Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα, 8.8.2014”

Προηγούμενο άρθροΠρόγραμμα για ανέργους νέους! (Voucher 2014)
Επόμενο άρθροΈκτακτο δελτίο καιρού…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.