Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 - 10:18 μμ

“Σκοπιμότητα πίσω από την ένσταση Αράπογλου”

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

10“Έκπληξη” για τη “σκοπιμότητα” της επιλογής Αράπογλου να καταθέσει ένσταση επί του εκλογικού αποτελέσματος του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών δυο μέρες πριν από την ορκωμοσία εκφράζει ο νέος δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών Άρης Βασιλόπουλος, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Αυγή”.

Στο πλαίσιο των δημοκρατικών δικαιωμάτων που απορρέουν από τον νόμο, ο κ. Αράπογλου έχει κάθε δικαίωμα να ασκήσει ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος” σχολιάζει στην  ο Άρης Βασιλόπουλος προσθέτοντας:

Μας προκαλεί, όμως, μεγάλη έκπληξη και απορία το γεγονός ότι κράτησε κρυφή την ένσταση για 25 μέρες και ότι μας ανακοινώνεται λίγες μέρες πριν από την ανάληψη των καθηκόντων μας. Η έκπληξη για τη σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς το 2010 ο κ. Κόντος, ενώ ήταν στην τρίτη θέση με λιγότερες από 10 ψήφους διαφορά από τον δεύτερο, δεν έκανε ένσταση. Αντιθέτως, ο κ. Αράπογλου με διαφορά 40 ψήφων από τον κ. Γεωργαμλή προχωρά σε αυτή την κίνηση. Άλλο αξιοπρέπεια, άλλο απρέπεια“.

Ο κ. Αράπογλου, που αναδείχθηκε τρίτος με την παράταξη “Νέο”, ισχυρίζεται ότι διαπίστωσε “την ύπαρξη πλήθους αμφισβητούμενων ψηφοδελτίων, ικανού αριθμού για την αλλαγή της σειράς κατάταξης” και για την ανάδειξη στη δεύτερη θέση του συνδυασμού του.

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!

ΠΗΓΗ:avgi.gr