Αθήνα: Σκότωσε τη φίλη του και κοιμόταν για ένα μήνα δίπλα της

0

idiotiki-elas-612x300

Ιστορία φρίκης αποκαλύφθηκε στους Αμπελοκήπους, όπου ένας 52χρονος αστροφυσικός κρατούσε στο διαμέρισμά του την ιρλανδή φίλη του, που σύμφωνα με την Αστυνομία σκότωσε και επί σχεδόν έναν μήνα κοιμόταν δίπλα στο πτώμα της, η μυρωδιά του οποίου κινητοποίησε τους γείτονες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος της 48χρονης γυναίκας είχε επέλθει πριν από αρκετές ημέρες. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι είχαν διαπληκτιστεί και πως ο 52χρονος είχε ασκήσει βία σε βάρος της στο παρελθόν, ενώ αιτία του θανάτου φαίνεται να είναι ο ξυλοδαρμός – χωρίς ακόμη να υπάρχει επίσημο πόρισμα.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ο 52χρονος είχε γεμίσει το σπίτι με αρωματικά κεριά για να μην γίνει αντιληπτή η μυρωδιά, ενώ στους σοκαρισμένους αστυνομικούς που έφτασαν στο σπίτι του για να τον συλλάβουν βάσει εντάλματος, φώναζε πως δεν είναι εκείνος ο ένοχος.

Ο 52χρονος φέρεται να έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί τουλάχιστον δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, με έντονα σημάδια της κατάθλιψης και της ψυχολογικής διαταραχής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροTα πιο τρελά wc στο κόσμο
Επόμενο άρθρο«Διαύγεια»… updated! Δείτε τα νέα χαρακτηριστικά…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.