“ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”: Η ομιλία του Α. Κόντου στη πλατεία Κρήτης

0

zoume-mazi

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Ζούμε  Μαζί με υποψήφιο δήμαρχο τον Απόστολο Κόντο στο πλαίσιο των προεκλογικών ομιλιών, διοργάνωσε μία ακόμα σημαντική προεκλογική ομιλία στη Πλατεία Κρήτης το Σάββατο 03/05/2014.

Αναλυτικότερα:

Πλατεία Κρήτης 03/05 και ώρα 20:00

Εκατοντάδες συμπολίτες μας συγκεντρώθηκαν στη Πλατεία Κρήτης στη καρδιά της Νέας Χαλκηδόνας για να παρακολουθήσουν την ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Απόστολου Κόντου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας αναλύθηκε το πρόγραμμα του συνδυασμού μας, κάτι το οποίο έκανε τους παρευρισκομένους να μας δείξουν την εμπιστοσύνη τους με τη θερμότατη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τη χτεσινή ομιλία (Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μανώλη Καμπούρη από τις Κρίσεις-http://krisseis.blogspot.gr/- για την παροχή του φωτογραφικού υλικού )

Προηγούμενο άρθροΤώρα: Ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο
Επόμενο άρθρο“ZΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”: Ομιλία του Α. Κόντου στη πλατεία Γ.Γεννηματά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.