Στους 22 οι νεκροί από το ναυάγιο…

0

12122Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των νεκρών από το ναυάγιο που σημειώθηκε το πρωί 4,5 ναυτικά μίλια βόρεια της Σάμου στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ήδη έχει γίνει η ρυμούλκηση και η ανέλκυση του δωδεκάμετρου γιοτ και έχουν μεταφερθεί οι σοροί συνολικά 22 ανθρώπων στο νοσοκομείο Σάμου, μεταξύ αυτών και τεσσάρων παιδιών και δώδεκα γυναικών.

Τραγική φιγούρα, η σορός μιας μητέρας που κρατούσε στην αγκαλιά το μωρό της, την ώρα του ναυαγίου.

Αν τελικά επιβεβαιωθεί η μαρτυρία των 39 διασωθέντων ότι στο σκάφος επέβαιναν 65 μετανάστες, τότε εκφράζονται φόβοι για πολύ περισσότερα θύματα.

Το σκάφος βρίσκεται στο λιμάνι Μαλαγαρίου της Σάμου, ενώ και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των αγνοουμένων επιβατών.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το πλοίο στο οποίο επέβαιναν οι μετανάστες ήταν ένα σύγχρονο γιοτ με 4 κυβερνήτες, ενώ ακολουθούσε και ένα μικρό κότερο.

ΠΗΓΗΑΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΝέες προσλήψεις στο Δημόσιο
Επόμενο άρθροAμεΑ εκλογείς: Οι διευκολύνσεις που προβλέπονται
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.