11χρονος ζει αλυσοδεμένος μέσα στο σπίτι του – Κυκλοφορεί δεμένος στους δρόμους [εικόνες]

0

boy1Αλυσοδεμένο σαν σκυλί ζει ένα 11χρονο αγόρι αποτελώντας ένα περίτρανο παράδειγμα του πως αντιμετωπίζονται οι ψυχικές διαταραχές στην αγροτική Κίνα.

Ο Zili κυκλοφορεί στα στενά της επαρχίας Zhejiang δεμένος με αλυσίδα στον αστράγαλο την οποία κρατά ο πατέρας του ενώ και όταν είναι σπίτι εξακολουθεί να είναι δεμένος.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Zili τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν ήταν ενός έτους και άρχισε να υποφέρει από ψυχικές διαταραχές. Έτσι όπως αναφέρει η οικογένειά του δεν είχε άλλη επιλογή, από το να τον συγκρατεί με αλυσίδες για να μην επιτεθεί στους γύρω του.

Πλέον ο Zili μεγαλώνει με τον ανάπηρο παππού του και τον διανοητικά καθυστερημένο πατέρα του αφού η μητέρα του πέθανε από καρκίνο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δημοσίευσε το Εθνικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας της Κίνας, 100 εκατομμύρια Κινέζοι υποφέρουν από προβλήματα ψυχικής υγείας με περισσότερους από 160 εκατομμύρια πολίτες να έχουν προσβληθεί από σοβαρές ψυχικές ασθένειες όπως η σχιζοφρένεια και η παρανοϊκή ψύχωση.
boy2

boy3

boy4

(iefimerida.gr)

 

Προηγούμενο άρθροΣΟΝΦ: Ισόβαθμοι νικητές εκπρόσωποι 2 γενιών του Φιλαδελφιώτικου σκακιού!
Επόμενο άρθροΤρόικα: «Αμα θέλετε κοινωνική πολιτική, βρείτε καταλύματα για τους αστέγους!»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.