ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Δημοτικές Εκλογές με Ανατροπή σκηνικού και εκπλήξεις…

0

dimoskopish-ota1Έτοιμη για εντυπωσιακές εκπλήξεις και ανατροπές στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές εμφανίζεται η κοινωνία σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας metrisis για την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» που κυκλοφόρησε το Σαββάτο 30 Νοεμβρίου.

Ειδικά στην ερώτηση του πίνακα που δημοσιεύουμε: “Ποιό από τα παρακάτω κριτήρια θεωρείτε σημαντικό για την επιλογή του δημάρχου”… φαίνεται ξεκάθαρα η αλλαγή φιλοσοφίας επιλογής, του εκλογικού σώματος…

Οι πολίτες αξιολογούν ως πολύ σημαντικό τον ρόλο του Δημάρχου ατομικά και όχι κομματικά…

Μάλιστα οι πολίτες θεωρούν πολύ σημαντικό τον ρόλο του Δημάρχου της περιοχής τους, σε αντίθεση με αυτόν του βουλευτή ή του περιφερειάρχη…

Το εντυπωσιακότατο στοιχείο στον παρακάτω πίνακα με την έρευνα, είναι ότι τα κομματικά κριτήρια για την επιλογή δημάρχου θα επηρεάσουν σε ποσοστό… 0,7%!!!

Δείτε τα εντυπωσιακά όσο και «προφητικά» αποτελέσματα της δημοσκόπησης:

dimoskopish-ota

Προηγούμενο άρθροΜάθετε για τις σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Επόμενο άρθροΠώς το internet κρατά τον εγκέφαλο σε εγρήγορση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.